perjantai 26. lokakuuta 2012

Salaliitto: Kuuhuijaus Osa 2


Materiaali on suoraan Lampuri.fi sivustolta. Kiitokset sivuston tekijöille hyvästä materiaalista!
 


Astronautti loistaa pilkkopimeässä varjossa.


Yksityiskohdat eivät voi näkyä vastavaloon kuvattaessa näin hyvin ilman täytevaloa.


Varjot lankeaa eri suuntiin.


- Apollo 1 kärvähti lähtötelineisiinsä v 1967 lähdön simulointitestissä ja tulipalo tappoi 3 astronauttia, yksi heistä oli "Gus" Grissom, joka oli arvostellut Apollo-ohjelman puutteita ja sanoi mm. että tässä hommassa kyllä joku kohta kuolee. Sähköviasta alkanut tulipalo ei ilmeisesti ollut vahinko.

- Viestintäongelmat aluksen ja lennonjohdon välillä alkoivat heti ja Grissomin viimeiset sanat olivat; "How are we going to get to the moon when we can´t talk between two buildings" ! " I can´t hear a thing you´re saying" Eli kuinka me voidaan päästä kuuhun kun yhteydet ei toimi kahden rakennuksenkaan välillä, ei kuulu mitään!

- Thomas Ronald Baron, Apollo 1-lennon turvatarkastaja todisti onnettomuuden jälkeen kongressille, että Apollo-ohjelma on niin retuperällä ettei amerikkalaiset pääse koskaan kuuhun. Hän esitti 500-sivuisen raportin havaitsemistaan puutteista. Tasan viikon kuluttua tästä hänelle perheineen sattui onnettomuus, jossa hän perheineen kuoli. Auto joutui junan alle ! Raporttia ei ole sen jälkeen näkynyt ja Apollo-ohjelmaa jatkettiin. Asia kirjattiin itsemurhaksi tottakai.

- Astronautteja kuolee hämäräperäisesti kymmenkunta vuosien 1964-1967 välillä. Se on 15 % kaikista koulutetuista astronauteista. Astronautithan ovat huipputerveitä, valikoituja nuoria miehiä. Kaikki eivät halunneet petokseen osallistua, joten heillekin sattuu amerikkalaiseen tyyliin; onnettomuuksia!

- Kylmän sodan aikana yhdysvallat ja neuvostoliitto kilpailivat avaruuden valloituksesta, mutta pohjimmiltaan tämäkin oli sotavarustelua eli rakettien suunnittelusta, rakentamista ja testaamista sotateollisuuden tarpeisiin. Rahoitusta ja tukea ei kansalta olisi näihin hankkeisiin saatu, mutta kun asia esitettiin niin, että tieteen nimissä käydään kuussa, rahoitus oli helpompi saada.

- John F. Kennedy asetti tietämättä faktoja Nasalle 60-luvun alussa ylitsepääsemättömän tavoitteen ensimmäisessä puheessaan kongressille v.1961; amerikkalaisten on oltava kuussa ennen vuosikymmenen loppua, ennen venäläisiä. Valkoisen talon arkistot aukeavat kuulentojen osalta v. 2026. Näin päätti L.B. Johnson

- Neuvostoliittolaiset olivat 8 - 0 johdossa amerikkalaisia vastaan kaikilla avaruusteknologian alueilla Kennedyn lausunnon aikoihin.

- Amerikkalaiset eivät voineet tunnustaa, että kommunistinen neuvostoliitto oli avaruusteknologiassa valovuosia heitä edellä!

- Neuvostoliittolaisilla ei ollut haluja viedä miehitettyä lentoa tappavan säteilykentän läpi kuuhun.

- Kennedyn jälkeen presidentiksi tuli Johnson. Tyylilleen uskollisena hän varmaankin sanoi; If you can´t make it, fake it!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen niiden hyväksymistä.