sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kecksburgin UFO
9. joulukuuta 1965 tuhannet ihmiset kuudessa eri Yhdysvaltojen osavaltiossa näkivät ison, kirkkaan valopallon lentävän taivaalla. Kecksburgin (Pennsylvania) kylän asukkaat näkivät esineen syöksyvän maahan. Armeija ja NASA:n edustajat saapuivat paikalle, eristivät alueen ja asukkaiden mukaan kuljettivat maahan syöksyneen esineen pois. Jotkut väittivät nähneensä esineen metsässä.

Viranomaisten mukaan alueelta ei kuitenkaan löydetty yhtään mitään. Jos tämä on totta, niin on kai vain uskomaton yhteensattuma, että seuraavana päivänäNASA:n päällikkö James Webb Pennsylvanian kuvernööri ja armeijan päälliköt lennätettiin Teksasiin Lyndon B. Johnsonin farmille!

Vuonna 2003 scifi-kanava tuotti aiheesta dokumentin "The New Roswell: Kecksburg exposed", mikä yhdessä muun julkisuuden kanssa sai NASA:n muuttamaan tarinaansa. Uuden version mukaan Kecksburgista oli kuin olikin löydetty jotakin. Mutta se ei ollut muukalaisten alus, vaan venäläinen satelliitti. Tämähän selittäisi kivasti NASA:n päällikön vierailun.

Valitettavasti vain NASA sanoo "hävittäneensä" kaksi  laatikollista löydettyä "venäläistä satelliittia" koskevia asiakirjoja!

Wikipedia

1 kommentti:

  1. Nasa näyttää hävittävän näit asiakirjoja yhtenään :o Luulis tollasten aika 'tärkeiden' juttujen pysyvän tallessa..

    VastaaPoista

Kommentit tarkistetaan ennen niiden hyväksymistä.