maanantai 26. marraskuuta 2012

Vampyyri valloillaan?Pelko heräsi serbialaiskylässä.

Serbian Bajina Bastassa pelätään nyt tosissaan legendaarista vampyyria. Tarujen mukaan Sava Savanovicasui raunioituneessa myllyssä Zarozjen kylässä ja joi mylläreiden verta.

Kymmeniä vuosia sitten Jagodicin suku osti myllyn ja teki siitä turistikohteen - joka tietenkin oli auki ainoastaan päiväsaikaan. Vanha mylly rapistui vuosien mittaan, mutta Jagodicit eivät uskaltaneet vampyyrin pelossa ryhtyä remonttihommiin. Tämän seurauksena mylly lopulta romahti. Nyt paikalliset pelkäävät, että Sava Savanovic on lähtenyt liikkeelle kodistaan.

- Ihmiset ovat huolissaan. Kaikki tuntevat tämän vampyyrin legendan, ja he ovat kauhuissaan ajatuksesta, että hän on nyt koditon ja etsii uutta paikkaa ja mahdollisesti uusia uhreja. Me olemme kaikki peloissamme, pormestari Miodrag Vujetic sanoi Austrian Timesin mukaan.

Vujeticin mukaan muut voivat vapaasti nauraa heidän pelolleen, mutta kenelläkään paikallisella ei ole epäilystä vampyyrin olemassaolosta. Pormestari vahvisti, että kunnanvaltuusto oli kehottanut asukkaita panemaan valkosipulia ikkunoiden ja ovien pieleen ja ristin joka huoneeseen suojautuakseen hirviöltä.


Lähde: IL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen niiden hyväksymistä.